napiRöhej

Einstein szerint két dolog két dolog végtelen:
1. az univerzum
2. az emberi hülyeség.

ha ez igaz, akkor ezen a blogon sosem fogsz unatkozni ;)))

képet, viccet, sztorit küldhettek a: napiröhej@gmail.com-ra

a legnagyobb igazság

find us on facebook

Friss topikok

"A humor gyógyszer lehet, akár az aszpirin." /Kurt Vonnegut/

2011.01.21. 00:11 ex!led

szeretettel....

Címkék: napi röhejes történet

Egy asszony férjhez adja a lányait, és kigondolja, miként teszi a vejeit próbára. Elmegy a legidősebb lányához, addig ténfereg, míg beleesik a kútba. A legidősebb veje azonnal kihúzza. Másnap talál az udvarukban egy Skodát rajta egy cetli: Ezt hálám jeléül kapod, amiért megmentetted az életemet. Szeretettel anyósod.
Kis idő múlva elmegy az asszony a középső lányához, addig ténfereg, amíg beleesik a kútba. Veje egy darabig vacilál, majd felesége könyörgésére csak kihúzza az anyóst, másnap talál a vej egy Trabantot az udvarukon, rajta egy cetli: Hálából, anyósod.
Eltelik egy kis idő, elmegy a mama a legkisebb lányához, ténfereg, kútba esik. A harmadik veje ezt gondolja: Ott egye meg a fene, én ki nem húzom!
Másnap luxus Mercit talál az udvarukon, a szélvédőn egy cetli: Szeretettel, apósod!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://napirohej.blog.hu/api/trackback/id/tr292599212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása