napiRöhej

Einstein szerint két dolog két dolog végtelen:
1. az univerzum
2. az emberi hülyeség.

ha ez igaz, akkor ezen a blogon sosem fogsz unatkozni ;)))

képet, viccet, sztorit küldhettek a: napiröhej@gmail.com-ra

a legnagyobb igazság

find us on facebook

Friss topikok

"A humor gyógyszer lehet, akár az aszpirin." /Kurt Vonnegut/

2010.09.01. 12:06 ex!led

ideális munkahely ;)

Címkék: röhej

Tájékoztató új belépők részére!

Javasoljuk, hogy a fizetésének megfelelően öltözködjön !
Ha drága ruhát és táskát hord, akkor túl jó a sora, ezért nem kell felemelni a fizetését. Ha rosszul öltözött, akkor meg kell tanulnia a pénzzel jobban bánni, amig ennek jelét nem látni nem kap fizetésemelést. Ha megfelelően öltözködik, akkor jól be tudja osztani a pénzét, tehát szintén nincs szüksége nagyobb fizetésre.

Betegség: Orvosi igazolásokat többé nem fogadunk el! Ha el tud menni az orvoshoz, akkor a munkába is el tud jönni! Az operációkat azonnali hatállyal megtiltjuk. Amig nekünk dolgozik, szüksége van a szerveire! Nincs joga ahhoz, hogy bármely szervét eltávolíttassa. Teljes felszereléssel vettük fel, minden klinikai beavatkozás felmondást vonhat maga után!

Minden munkatársnak 104 napja van egy évben, amikor személyes okokból távol tartózkodhat a munkahelyétől. Ezeket a napokat szombatnak és vasárnapnak hívják.

Haláleset miatt hiányzás: Ez nem ok arra, hogy ne jelenjen meg a munkahelyén. Az elhunyt rokonáért, barátjáért, kollégájáért már úgysem tud semmit tenni. Őket munkanélküliek is elkísérhetikaz utolsó útjukra. Kivételes esetben amikor ott kell legyen, a temetést késő délutánra kell tenni. Ebben és csakis ebben a kivételes esetben megengedjük, hogy az ebédszünetet ledolgozza és a munkahelyéről ennyivel korábban távozhat.

Saját haláleset: Ez elfogadható oka lehet a távolmaradásnak. Azonban, ezt is köteles 2 héttel előre jelezni, hogy az utódját időben betanithassuk!

Ebédszünet: Vékony munkatársak 30 perc ebédszünetet kapnak, hogy kiadósan étkezhessenek. Normálsúlyú munkatársak 15 percet kapnak, hogy bedobhassanak egy falatot. Kövér embereknek 5 perc jár, hogy a a fogyókurás italukat vagy tablettájukat lenyelhessék.

Mi mindenben a rendelkezésére állunk.
Ha kérdése, kommentár, panasz, javitási alánlata vagy egyéb merülne fel, kérem azokat valahova máshova, csak ne hozzánk küldeni. Kellemes munkát kiván: A VEZETŐSÉG

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://napirohej.blog.hu/api/trackback/id/tr622264079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása