napiRöhej

Einstein szerint két dolog két dolog végtelen:
1. az univerzum
2. az emberi hülyeség.

ha ez igaz, akkor ezen a blogon sosem fogsz unatkozni ;)))

képet, viccet, sztorit küldhettek a: napiröhej@gmail.com-ra

a legnagyobb igazság

find us on facebook

Friss topikok

"A humor gyógyszer lehet, akár az aszpirin." /Kurt Vonnegut/

2010.02.09. 20:27 ex!led

arról, hogy minden nemzet más és más...

Címkék: vicc szakállas

Az Úr megelégeli a világ bűneit, elhatározza hogy egy hét múlva egy új özönvízzel elpusztítja az emberiséget. Ezt dörgedelmes égi szózatban közli is a világ népeivel. Erre a világ vezető politikusai népeikhez fordulnak. Az amerikai elnök tévébeszédet mond:
- Amerikai testvéreim! Egy hetünk van arra, hogy böjtöléssel, vezekléssel, jótékonykodással megpróbáljunk a mennybe jutni!
A szovjet pártfőtitkár is beszédet tart:
- Elvtársak! Nyissátok fel a raktárakat, vigyétek haza az élelmet, a vodkát, egy hetünk van arra, hogy megpróbáljunk jól élni!
Az izraeli miniszterelnök beszéde rövid:
Zsidók! Egy hetünk van arra, hogy megtanuljunk a víz alatt élni! 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://napirohej.blog.hu/api/trackback/id/tr571743811

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rifleman 2010.02.10. 18:12:50

Az úr megelégeli a világ bűneit, ezért magához hívja az amerikaiak, az oroszok, és a cigányok vezetőjét. Elmondja nekik, hogy ha nem változnak meg a jó út irányába, akkor megnyomja a piros gombot, és az egész világ el fog pusztulni.
Hazamegy a 3 vezér, és összehívják a népeiket.
Amerikai elnök beszéde:
-Isten magához rendelt. Azt mondta, hogy ha nem változunk meg a jó út irányába, akkor megnyomja a naagy piros gombot, ami elpusztítja a világot.
Orosz elnök beszéde:
-Isten magához hjívot, es elmondta, hogy ha njem valtozunk meg, akkor megnyomja a pjiros gombot, ami elpusztítja a vjilagot.
Cigány:
-Há' dikmá testvéreim! Isten magához hívott, és azt mondta, hogy ha nem változunk meg, nem térünk le a bűnös útról, akkor megnyomja a piros gombot, ami itt van a zsebemben.
süti beállítások módosítása