napiRöhej

Einstein szerint két dolog két dolog végtelen:
1. az univerzum
2. az emberi hülyeség.

ha ez igaz, akkor ezen a blogon sosem fogsz unatkozni ;)))

képet, viccet, sztorit küldhettek a: napiröhej@gmail.com-ra

a legnagyobb igazság

find us on facebook

Friss topikok

"A humor gyógyszer lehet, akár az aszpirin." /Kurt Vonnegut/

2012.07.15. 19:38 ex!led

optikai csalódás?

Címkék: napi röhejes kép

nyugi_1342021168.jpg_480x384

Szólj hozzá!

2012.07.14. 21:37 ex!led

evolúció

Címkék: napi röhejes kép

evol_1342021072.jpg_570x271

avagy ha ezt látná Darwin...

Szólj hozzá!

2012.07.14. 21:25 ex!led

troll :D

Címkék: napi röhejes kép

- Odanézz galambok! Van nálad kenyér? 
- Nincs, egyed anélkül. . . 

Szólj hozzá!

2012.07.14. 15:23 ex!led

szomszédok...

- Hé szomszéd, használhatom a fűnyíródat?
- Persze! Csak ne vidd ki a kertemből. . . 

Szólj hozzá!

2012.07.13. 17:20 ex!led

találós kérdés :)

Címkék: röhej kérdés felelet

- Mit szednek Orbánék, ha fáj a fejük? 
- Adót !

Szólj hozzá! · 1 trackback

2012.07.13. 14:21 ex!led

mindig 100százalékot..

Címkék: napi röhejes kép

100szazalek_1342020171.jpg_400x353

Szólj hozzá!

2012.07.12. 21:23 ex!led

Chuck Norris még egyszer :)

Címkék: chuck norris cn

Chuck Norris kétszer volt Budán kutyavásáron!

Szólj hozzá!

2012.07.12. 10:35 ex!led

Babát Chuck Norristól

Címkék: napi röhejes kép

babat_chucknorristol_1342020984.jpg_460x3458

forrás: 9gag

Szólj hozzá!

2012.07.12. 06:34 ex!led

abszolút válság

Címkék: röhej

Abszolút válság akkor van: 

- amikor romantikának számít, ha egy fiú teletankolja a lány kocsiját, 
- amikor az "egy cipőben járunk" kifejezésnek szó szerinti az értelme, 
- amikor a drogdílerek hamisítani sem tudnak, mert nincs pénzük porcukorra meg lisztre, 
- amikor az etiópok nekünk küldenek segélyt, 
- amikor az adót is adóztatják, 
- amikor pénzt már csak a filmekben látunk. 
és a legsúlyosabb a helyzet: 
- amikor már Chuck Norris is kölcsönkér!

Szólj hozzá!

2012.07.11. 17:14 ex!led

a repülés szégyene: r*anair

Címkék: érdekes történet

http://www.airportal.hu/ap/viewtopic.php?f=7&t=7173&st=0&sk=t&sd=a

avagy Márta néni és a hallgató története

http://bumerang.hu/archivhang/BUM2012/07/11/75612ae269a8fb3b355a3de87af0e29a.mp3

lustáknak vagy nemérekrá olvasóknak: 

a r*anair úgy gondolta spórol még (méghogy a skótok a smucig emberek....) ahol tud.. így nincs buszos transzfer a repülőgép és a terminál között (és persze nem közvetlen az épület mellett parkolnak a gépek)..
hogy mit jelent ez?
gyalogolj k.csög a cuccaiddal 35 fokban vagy mínuszhúszban... nekik mindegy..

csak fizess aztán takarodj.. eeez "RÖHEJ"

tovább is van, mondjam még?

http://homar.blog.hu/2012/04/18/betonon_varakoztatja_a_ryanair_az_utasait

Szólj hozzá!

2012.07.11. 16:00 ex!led

jóétvágyat a reggelihez ;)

Címkék: napi röhejes kép

memes-so-those-brown-pellets-were-eating-are_1341659923.jpg_480x508

Szólj hozzá!

2012.07.11. 09:20 ex!led

A világ legjobb panaszlevele

Címkék: röhej

Nándor mai levelében egy késéssel végződött útjáról írt, melyet elvileg a MÁV-nak címzett. Ez még nem is lenne extra, de olyan ékesszólással teszi ezt, amiről felsejlik előttem a Markos-Nádas duó egykor szebb napokat látott katonaság témájú előadássorozata.

A levelet mindenképpen érdemes elolvasni, mert Nándor a végére egy nyilatkozatot csatol, melyet a MÁV-vezetőknek szán, ők ebben elismernék, hogy szar semmi alakok, és nagyon sajnálják, hogy az édesanyjuk alatt nem volt szecskavágó, amikor őket a világra hozta.

A néhol 18+ szavakat tartalmazó levél itt olvasható:

Mélyen tisztelt Magyar Államvasutak Zrt!

A mai nap tapasztalatai után úgy érzem elérkezett az ideje, hogy egy hosszabb terjedelmű panaszlevél megírására szánjam rá magam. Higgyék el, nem a kötözködő fotelproli és nem is a napi rutinját végző nyugdíjas szól belőlem, hanem a teljesen felháborodott utas, aki nem mellesleg több éve a MÁVszolgáltatásait veszi igénybe(lévén, hogy nem nagyon van más lehetőségem).

 

Abba a bizonyos pohárba pedig a mai napon hullt bele az utolsó csepp, ugyanis egy részeg illúziónak lettem az áldozata, azt reméltem, hogy a Budapest Nyugati pályaudvarról, az első vágányról 18:20-kor induló, Budapest- Esztergom vonalon közlekedő vonattal a menetrend által közölt időpontban, tehát 19:16-kor érkezem meg a piliscsabai állomásra.

De nem, ehelyett nagyjából 20:00-kor sikerült elérni az említett települést. Sebaj, a késést megszoktam, afféle szabadedzés jellege van már ezeknek a dolgoknak, nyilván a MÁV is készül a téli szezonra, amikor a kijelzőn felbukkanó “180 perces késésen” az emberek többsége már fel sem mérgeli magát. Bizony, szépen lassan hozzászokunk, az életünk részévé válik, akárcsak a kövérkés húgyfoltok egy 00-sban eltöltött túra után. Az viszont már az önök számára a mindennapokból is jól ismert pornóoldalakon feltűnő “anal black monster cock attack” kategóriával volt egyenértékű, amikor az amúgy még 18:25-kor is az induló vonatra a peronon várakozó tömeg elé csupán egy szerelvényt toltak be. Ugyanis az említett utastömeg legalább akkora volt, hogy minimum 3 Desiro tipusú ( http://www.logsped.hu/desiro.jpg) vagonra lett volna szükség.

Ehelyett egy darab vagon vánszorgott be, ami még ennek tetejébe 15 perces késéssel indult. A tömeg mondhatni teljes joggal anyázott, hiszen nem elég, hogy egész nap a bitang melegben lapátolta a GDP-t, késett is a vonat, és egy ilyen fárasztó nap után még le sem tud ülni a garantáltan bónuszperceket tartogató menetidő alatt.

Apropó menetidő. A Budapest-Esztergom vonal azért nem egy Salakszentmotors-Nógrádbél szakasz, tehát jó pár ember számára fontos, hogy viszonylag rövid idő alatt tegye meg azt az 53(!) kilométert(nem mintha kevésbé lennének fontosak a kisebb forgalmat jelentő települések). A gyakorinak mondható vonatforgalmat a “kiváló” logisztikai teljesítménynek köszönhetően beárnyékolja az a tény, hogy ezt a távot “mindössze” másfél óra alatt lehet abszolválni. Csak összehasonlításképpen: a 130 km-es távolságot jelentő Budapest-Győr vonal jobb esetben másfél óra, rosszabb esetben pedig 2 óra 20 perc alatt megtehető.

Tudom, tudom, a Budapest-Esztergom vonalon sajnos egysávos és amúgy is rosszabb minőségű pályarendszer van telepítve, nincs is villamosítva, meg amúgy is a kurva anyját a Pilisnek, hogy oda tudott nőni.Pénz meg nincsen, hogy felújítsuk. Nos, erre a meglehetősen gyenge lábakon álló mentegetőzésre a következőket tudom válaszolni: Az, hogy nincsen rá pénz, az a legkevésbé sem tud érdekelni. Oldjátok meg, mert a MÁV szolgálatában álló Cic Imre kalauz sem viccel, kíméletlenül leficcent a szerelvényről, ha nincs elég kabala a zsebembe, hogy megvegyem a jegyet! Persze, lehetnék szolidáris a MÁV szorongatott helyzetével, de Önök sem szarják tele a villanyszerelő bakancsot, ha leég a házam, no meg én már leadóztam és még jegyet is vettem. Miről beszélünk?! A mostoha földrajzi viszonyok leküzdhetőségéről pedig  Ausztria, vagy Svájc nyújtanak példát. Fúrjatok alagutat, csináljatok töltéseket, stb (legalább munkahelyek teremtődnek, ahol dolgozhatnának az országunkban népes táborral rendelkező ingyenélők is [kivételesen nem a címzettekre gondolok]), mint az említett országokban! Persze, keletről is vehetnék példákat, Grúziához, Bulgáriához és Örményországhoz képest a MÁV valóban egy sikersztori, no meg a Magyar Államvasutak vezetősége tökéletesen otthon érezné magát a felsorolt országok irányításában, hiszen a korrumpálhatóság, a “baszok bele, mert a hó végén úgyis több millió pörög a számlámra” öntudat és a felelősségre vonhatóság teljes hiánya mind-mind ismerősen csengő szavak. Túl keletre persze ne menjünk, mert Japánban pár perc késés miatt már mondott le miniszter.

Ha azt hinnék, hogy a történet itt véget ért, akkor tévednek. Ugyanis a késéssel induló vonat Óbuda állomáson újra kijött a box utcába, mivel a MÁV 15 perces büntetést szabott ki a Desiro istállóra. Az ok nem volt más, hogy az Esztergom felől érkező, szinte teljesen üresen begördülő ellenvonatot mindenképpen be kellett várni. Tehát nem az elégedetlen tömeggel megpakolt szerelvény kapott elsőbbséget, hanem egy szellemjárat, ami végig, szinte csodával határos módon tartani tudta az előírt menetidőt. A MÁV úgy tűnik észre sem veszi, hogy a saját dolgozóit szopatja be, hiszen az érthetően felpaprikázott tömeg azonnal kiegyenesíti a kaszákat és “Éljen a haza!” felkiáltásokkal megrohamoz mindent, amin MÁV emblémát lát. Nos a kalauz is ilyen, rajta csattan az ostor, egy olyan emberen, aki a legkevésbé sem tehet, arról, hogy egyesek munkavégzés címszó alatt vidám maszturbálásra kapják az órabérüket. Ezek után persze nem csodálkozhatunk azon, hogy a jegyellenőrzés modora a “Füzesabony és környéke, ÁFÉSZ, 502-es Italbolt” hangulatát idézi. Ezek után én se lennék kedves, a csalán az én faszomat is csípné.

Heves harcok árán, végül elértünk Pilisvörösvár állomásra. Minden tovább utazó boldog volt, mert aki ismeri a helyi viszonyokat az tudja, hogy ezen az állomáson elég sokan szoktak leszállni, ha Budapest felől érkezik az ember. Most is így volt, az utasok 60%-a vidáman hagyta el szerelvényt, szétbaszott ideggel gyújtottak rá a jól megérdemelt cigarettájukra. Így már ülőhely is akadt bőven, kezdett oldódni a feszültség. De nem! A MÁV tanúbizonyságot téve rendkívüli nagylelkűségéről még 2 vagont csatolt a vonathoz. Mint mondtam ez szinte semennyire sem volt indokolt, annyit viszont pont lehetett vele baszakodni, hogy újabb percekkel növeljük a késést, valamint 15 percet kellett várni a szemből érkező vonatra. Végül este 8 órakor be is szivárogtunk Piliscsabára. Azt nem tudom utána, hogy alakult az expressz sorsa, de gyanítom, hogy nem mentek gördülékenyen a dolgok. Itt szeretném kifejezni együttérzésemet azokkal az utasokkal, akik még ekkor sem lőtték fel magukat a Holdra.

Azzal is tisztában vagyok, hogy nem ez az egyetlen ilyen eset Magyarországon, a pannon puma földjén, ahol mindig van lehetőség egy plusz pár órás kupébulira. Elgondolkodtató, hogy a MÁV logisztikusai és a komplett vezetőség, honnan veszi a bátorságot arra, hogy az utasai idejével ilyen módon szórakozzon. Pénzt, egyebet lehet lopni, majd lesz valahogy, de az idő az más, azt nem adja vissza senki. Nem vagyok egy szociálisan érzékeny ember (nektek kéne annak lenni, baszd meg), de azért azok a munkások is szeretnének időben hazaérni, hogy beszúrhassák a jól megérdemelt esti sört, aláverjenek az asszonynak, és kialhassák magukat, akik többek között arra kapják a fizetésüket, hogy megvegyék a vonat bérletüket. Pénzt fizetnek a MÁV-nak, bár jó kérdés mit kapnak ezért cserébe. Ugyanis az emberek nem gépek, akiket be lehet nyomni egy konzervdobozba (mit számít a kényelem, és a körülmény?!) és még ezért fizessenek is.

Így hát feljelentést nem teszek, mert teljesen tisztában vagyok azzal, hogy a MÁV bármikor felbérel valami sztárügyvédet, aki pár milla ellenében jogi úton úgy belerejszol a számba, hogy öröm lesz nézni. Ezért csupán egy apró kérésem van, amivel azt hiszem a ma és máskor is nyomorgó utazókat is ki lehetne elégíteni, nem csak engem: A MÁV logisztikusai és a felső vezetés minden tagja lássa el aláírásával az általam megírt nyilatkozatot, azt legyenek szívesek scanneljék be, hogy a lehető legtöbb internetes oldal számára eljuttathatóvá váljon, így szerezve nagyobb megbecsülést a magyar nép szemében.

A nyilatkozat szövege a következő:

Én, …………… felelősségem teljes tudatában kijelentem, hogy egy ócska kis szarjancsi vagyok, mert a rám bízott feladatokat nem látom el a meghatározott hatékonysággal. Egyetemi éveim alatt, már ha voltak ilyenek, üvöltve vertem a narkós kis faszomat, így hát szerény képességeim nem jogosítanak fel arra, hogy a magyar és külföldi utasok minden igényének megfeleljek. Szégyentelenül lopom a pénzt és mások idejét, mert semmilyen állami, vagy civil szerv nem vonhat tetteimért felelősségre. Valamint nagyon sajnálom, hogy az édesanyám picsája alatt nem volt szecskavágó, amikor a világra szart.

Dátum, hely, aláírás.

Szíves segítségüket előre is köszönöm.

Maradok végtelen tisztelettel:

* Nándor

/forrás:netbulvar.com/

Szólj hozzá!

2012.07.10. 21:21 ex!led

Chuck Norris elutazott...

Címkék: chuck norris cn

Chuck Norris ma elutazott Budapestről.
MALÉV járattal. 

Szólj hozzá!

2012.07.10. 19:51 ex!led

Magyar - Angol településnévszótár

Címkék: röhej

Hatvan: Sixty 
Sárospatak: Muddy Stream 
Sátoraljaújhely: Bottom of the Tent New Place 
Szeged: Your Nail 
Sarkad: Your Heel 
Szilvásvárad: Your Plummy Castle 
Békés: Peaceful 
Szolnok: Callman 
Szarvas: Shit Iron 
Kardos: Swordy 
Kiskunfélegyháza: House of Little Kun Half Past Twelve 
Dunaújváros: Danube New City 
Tiszaföldvár: Tisza Earth Castle 
Szeghalom: Nailpile 
Baja: His Matter 
Hévíz: Hey! Water! 
Kiskunhalas: Little Kun Fishy 
Lenti: At down 
Mezőkovácsháza: House of Field Smith 
Szentes: Sainty 
Kisújszállás: Little New Flying 
Nyíregyháza: House of Cut One 
Szombathely: Saturdayplace 

Szólj hozzá!

2012.07.10. 11:17 ex!led

miből készül a babaolaj?

Címkék: napi röhejes kép

babaolaj_1341659852.jpg_460x321

forrás: 9gag

Szólj hozzá!

2012.07.10. 09:31 ex!led

igazán alkoholista

Címkék: röhej

Akkor vagy igazán ALKOHOLISTA, ha: 

-Elveszted a vitát, amelyet mozdulatlan tárgyakkal folytatsz. . . 
-Kapaszkodnod kell a padlóba, hogy le ne zuhanj a Földről. . . 
-Őszintén hiszed, hogy az alkohol az 5. nagy élelmiszercsoport. . . 
-A parkoló arrébb ment, amíg a bárban voltál. . . 
-Mindenkinek van egy ikertestvére. . . 
-Az üveg mindig elhibázza a szádat. . . 

Szólj hozzá!

2012.07.10. 09:23 ex!led

Süteményrecept GYES-en lévő Anyukáknak

Címkék: röhej

Süteményrecept gyesen lévő anyukáknak: 
- Távolítsuk el a plüssmacit a sütőből, és melegítsük a sütőt 160 fokra. Gőz felett olvasszunk meg 10 dkg margarint. Ismét távolítsuk el a plüssmacit a sütőből, és erélyesen szóljunk rá Öcsire: "Nem szabad, Öcsi!"
A margarint keverjük össze 20 dkg cukorral. A többi margarint szedjük ki Öcsi kezéből, és mossuk le a falat. Mérjünk ki 3 evőkanál kakaót. Ismét vegyük el a margarint Öcsitől. Fürdessük meg a macskát. 
Tegyünk hintőport és ragtapaszt a karmolásokra. Keverjünk a margarinhoz 4 egész tojást, 2 vaníliáscukrot és 30 dkg lisztet. 
Vegyük ki a füstölgő plüssmacit a sütőből, és nyissunk ki minden ajtót és ablakot, szellőztetés végett. Vegyük el a mobiltelefont Andikától, és biztosítsuk a férjünk főnökét, hogy nem, nem a férjünkkel beszélt az előbb. Hívjuk fel a férjünket, és készítsük fel a legrosszabbra. 
Adjunk a tésztához 1 teáskanál sót és 10 dkg durvára vágott diót (közben álljunk ellen a kísértésnek, hogy mind Andikát, mind Öcsit durvára vágjuk). 
Engedjük ki a macskát a sütőből. A tésztát öntsük alaposan kivajazott tepsibe. 25 percig közepes lángon süssük. 
Vegyük el a borotvát és a macskát Öcsitől. Magyarázzuk el a gyerekeknek, hogy fogalmunk sincs, hogy a borotvált macska lebarnul-e a napon. 
Dobjuk ki a macskát az udvarra, amíg még képes elfutni. 
- Bevonómáz: 
Keverjük össze a következő hozzávalókat: 10 dkg cukor, 5 dkg olvasztott csokoládé, 5 dkg olvasztott margarin. Vegyük ki azt a rohadt plüssmacit a grillsütőből, és dobjuk ki az ablakon, jó messzire. 
Magyarázzuk el kedvesen a rendőrnek, hogy fogalmunk sem volt róla, hogy őt fogjuk fejbe találni, miközben éppen Öcsit próbálja megmenteni a szomszád ház tetejéről. 
Tegyük Öcsit a járókába. Adjunk a mázhoz 5 dl tejet, egy kevés sót, és lassú tűzön forraljuk 2 percig. Nyissunk ajtót a csengetésre, és magyarázzuk el a szomszédnak, mennyire sajnáljuk, hogy Andika bedugta a kerti slagot a spájzablakán. 
Ajánljuk fel, hogy megtérítjük a befőttek és a takarítószemélyzet költségét. Kössük ki Andikát az asztallábhoz. 
Távolítsuk el a szénné égett sütiket a sütőből. Dobjuk ki. 
Kapjunk idegösszeomlást.

Szólj hozzá!

2012.07.09. 21:20 ex!led

Chuck Norris és a párizsi

Chuck Norris egyszer berakta a párizsit a dvd lejátszóba és visszanézte a disznóvágást 

Szólj hozzá!

2012.07.09. 15:16 ex!led

keresd a hibát!

Címkék: napi röhejes kép

keresd_a_hibat_1341659811.jpg_460x341

Szólj hozzá!

2012.07.09. 08:22 ex!led

Jean és a halott feleség

- Jean! Hol a feleségem? 
- Meghalt, uram! 
- Hogy-hogy!? Egy órával ezelőtt beszéltem vele! 
- Igen uram, de sétáltunk a tengerparton, rászállt egy darázs és azt mondta üssem agyon! 

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása